Workshop: De Overvloedscirkel™

De bewezen methode voor maken, beheren en vermenigvuldigen van je geld en tijd.

De volgende online 3 daagse workshop is van Maandag 25 maart tot woensdag 27 maart 2024 elke dag om 21:00 1 sessie duurt ongeveer 1 uurdeelname is gratis.Heel simpel: maak, houd en vermenigvuldig.

Je hebt je carrière opgebouwd in de zorgsector. 

Nu ben je klaar om vermogen op te bouwen in geld en tijd. Laten we je ideeën omzetten in een echt financieel plan waarmee je kan zorgen voor je gezin en jezelf met een financieel gerust hart.

je gegevens zijn veilig bij ons
Your information is safe with us

Gegeven door Aduni Mariana, Financial coach en mentor 

Zelf was ik ook ZZP'er in de zorg en nu financieel mentor en coach. Mijn pad begon met het zoeken hoe ik mijn toen 2 beroepen (verzorgende IG en Psychomotorisch therapeut) kon combineren. Dat resulteerde in mijn onderneming Aduni's move and care. Daarna kwam de zoektocht om werk en prive te combineren. Ik kom oorspronkelijk uit Curaçao en mijn ouders wonen op Curaçao. Als er iets was moest ik kunnen gaan zonder na te denken dat ik omzet verlies. 


Ik bleek een gave te hebben om iets complex (zoals belastingen) behapbaar te maken. Toen heb ik me omgeschoold tot Financieel coach zodat ik zelfstandige professionals kan helpen aan orde en structuur in hun geldzaken. Naarmate dat ik meer leerde over geld, ging ik zelf ook slimmer werken en investeren. En ondertussen woon ik op Curacao met mijn gezin (man en 3 kids). 


Als zelfstandige professional betekent groei heel vaak meer en harder werken. Ik vind , en zo blijkt het ook uit de resultaten van onze klanten, dat het anders kan. Voor ZZP'ers is het ook mogelijk en lonend om slimmer te werken. Je hebt 'goud' in handen, maak er gebruik van.

Ik zie het als mijn missie om jou te helpen naar financiële rust, vrijheid en tijd voor jezelf en je gezin. Want tijd is vaak onze vijand maar ook het meest kostbare dat we hebben.

50%
je gegevens zijn veilig bij ons
Meld je hier aan 


Ondernemen in de zorg

Ontdek hoe je een fulltime inkomen kunt vervangen zonder je fulltime werk op te geven

Begrijp je geld.

Verhoog je financieel IQ zodat je strategisch om kan gaan met je geld.

Laat je geld voor je werken

Laat geld niet zomaar liggen zodat je later spijt van krijgt.

Maak het financiële plan waarmee onafhankelijkheid onvermijdelijk wordt.

Stippel je eigen pad uit

Je werkboek is je routeplanner zodat je precies weet wat je volgende stap is

In simpel en duidelijk taal. 

Je staat er niet alleen voor. 

Je staat er niet alleen voor. Ik sta klaar om jou te helpen. 

Werken als zzp in de zorg

vanaf Maandag 25 maart 2024 om 21:00 (via zoom) 

In 5 simpele stappen je eigen Overvloedscirkel™

Doe gratis mee!


Direct aanmelden

Meld je aan voor Overvloedscirkel™ workshop

Je deelname aan de Overvloedscirkel™ workshop

Je krijgt de zoomlink en je werkboek voor de workshop in je email.  

Na de workshop 

Na de workshop wordt de opname geplaatst op de online platform. 

          Wat anderen over ons zeggen.
 null
 null

Heel simpel: maak, houd en vermenigvuldig.

De 5 simpele stappen leg ik je uit van maandag 25 maart tot woensdag 27 maart  2024 om 21:00

direct aanmelden
null Weet je niet zeker of je er LIVE bij kunt zijn? Iedereen krijgt een opname ! 

Klaar voor de start?

Workshop: De Overvloedscirkel™

Direct aanmelden