Workshop: De Overvloedscirkel™

De bewezen methode voor maken, beheren en vermenigvuldigen van je geld en tijd.


De volgende online workshop is op Vrijdag 24 augustus 2023 van 10:00 tot 13:00.

standaard deelname voor 97 euro incl Btw

VIP pakket voor 194 euro incl Btw 


Heel simpel: maak, houd en vermenigvuldig.

Je hebt je carrière opgebouwd in de zorgsector. 

Nu ben je klaar om vermogen op te bouwen in geld en tijd. Laten we je ideeën omzetten in een echt financieel plan waarmee je kan zorgen voor je gezin en jezelf met een financieel gerust hart.

Ondernemen in de zorg

Gegeven door Aduni Mariana

Oprichtster Voor de ZZP'er in de zorg

Zelf was ik ook ZZP'er in de zorg en nu financieel mentor en coach. Mijn pad begon met het zoeken hoe ik mijn toen 2 beroepen (verzorgende IG en Psychomotorisch therapeut) kon combineren. Dat resulteerde in mijn onderneming Aduni's move and care. Daarna kwam de zoektocht om werk en prive te combineren. Ik kom oorspronkelijk uit Curaçao en mijn ouders wonen op Curaçao. Als er iets was moest ik kunnen gaan zonder na te denken dat ik omzet verlies. 

Ik bleek een gave te hebben om iets complex (zoals belastingen) behapbaar te maken. Toen heb ik me omgeschoold tot Profit First Professional zodat ik zelfstandige professionals kan helpen aan orde en structuur in hun geldzaken. Daarnaast ben ik moeder van 3 kinderen en levensgenieter. En ondertussen woon ik op Curacao met mijn gezin. 

Als zelfstandige professional betekent groei heel vaak meer en harder werken. Ik vind , en zo blijkt het ook uit de resultaten van onze klanten, dat het anders kan. Voor ZZP'ers is het ook mogelijk en lonend om slimmer te werken. Je hebt 'goud' in handen, maak er gebruik van.

Ik zie het als mijn missie om jou te helpen naar financiële rust, vrijheid en tijd voor jezelf en je gezin. Want tijd is vaak onze vijand maar ook het meest kostbare dat we hebben.

Ontdek hoe je een fulltime inkomen kunt vervangen zonder je fulltime werk op te geven

Begrijp je geld.

Verhoog je financieel IQ zodat je strategisch om kan gaan met je geld.

Laat je geld voor je werken

Laat geld niet zomaar liggen zodat je later spijt van krijgt.

Maak het financiële plan waarmee onafhankelijkheid onvermijdelijk wordt.

Stippel je eigen pad uit

Je werkboek is je routeplanner zodat je precies weet wat je volgende stap is

In simpel en duidelijk taal. 

Je staat er niet alleen voor. 

Je staat er niet alleen voor. Ik sta klaar om jou te helpen. 

Werken als zzp in de zorg

Vrijdag 24 augustus van 10:00 tot 13:00 (via zoom) 

In 5 simpele stappen je eigen Overvloedscirkel™

Doe mee voor slechts 97 euro incl Btw

VIP pakket voor slechts 194 euro incl Btw!

Meld je aan voor Overvloedscirkel™ workshop

Betaal voor de standaard deelname met werkboek en ruimte om vragen te stellen tijdens de workshop.

Breid uit naar VIP pakket 

Breid uit en krijg een 1 op 1 strategie gesprek en de opname van de workshop. 

Je deelname aan de Overvloedscirkel™ workshop

Je krijgt de zoomlink voor de workshop in je email en als je  een VIP pakket hebt genomen de link om je strategiegesprek in te plannen. En na de workshop de opname in je email. 

          Wat anderen over ons zeggen.
 null
 null

Heel simpel: maak, houd en vermenigvuldig.

De 5 simpele stappen leg ik je uit op vrijdag 24 augustus van 10:00 tot 13:00

null Weet je niet zeker of je er LIVE bij kunt zijn? Bestel dan de VIP pakket met opname en 1 op 1 strategiegesprek!

Klaar voor de start?

Workshop: De Overvloedscirkel™