Het pad naar financiële onafhankelijkheid en vrijheid

Je hebt je carrière opgebouwd in de zorgsector. 

Nu ben je klaar om uit te breiden en een tweede inkomstenstroom te creëren. Laten we je ideeën omzetten in een echt financieel plan waarmee je je dromen tot werkelijkheid maakt.

Online workshop van 22 november 2021 tot 26 november 2021 elke dag om 21:00 - 22:00. (Je kan de sessies terugkijken).

Verhoog je financieel IQ zodat je strategisch om kan gaan met geld

Begeleiding zodat je de maximale uit de workshop haalt

Je werkboek is je routeplanner zodat je na de workshop weet  welke stappen je moet zetten om te komen waar je wilt zijn.

Community met ervaren (zorg)professionals

Alle sessies kan je terugkijken

" Ik weet nu wat ik moet doen. Aduni heeft alles voor mij duidelijk gemaakt op een makkelijk manier. "  

Roxanne Braams 

Aduni Mariana

Oprichtster Voor de ZZP'er in de zorg 

Van verzorgende IG en psychomotorisch therapeut naar financieel business-mentor voor zzp'ers in de zorg. Ik heb nooit gedacht dat ik zo van cijfers zou gaan houden dat ik van beroep en zelfs de hele koers van mijn onderneming zou veranderen. De transformatie, die ik jou ook gun heb ik ook zelf meegemaakt.


Groei betekent heel vaak meer en harder werken. Ik vind , en zo blijkt het ook uit de resultaten van onze klanten, dat het anders kan. Voor ZZP'ers in de zorg is het ook mogelijk en lonend om slimmer te werken (ook wanneer je niet meer 'in de zorg'  wilt werken). Je hebt 'goud' in handen, maak er gebruik van.

Stippel je eigen pad uit

Stap 1 De Masterplan 

Je masterplan houd je bij de les. Wanneer je wilt opgeven kijk je naar je masterplan, zodat je niet vergeet waarvoor je het allemaal doet. 

 Stap 2 Hoe maak je geld

Er zijn verschillende manieren om geld te maken, ook als zelfstandige in de zorg. Je leert alle manieren. Kijk wat het beste bij je past.

Stap 3 Begrijp je geld

Jezelf en je geld begrijpen is het beste dat je kan doen voor je onderneming. Hoe ga je om met geld? Wat zijn je valkuilen? Door gebruik te maken van een simpele methode komen we daar achter. 

Stap 4 Maak het financiële plan waarmee onafhankelijkheid onvermijdelijk wordt.

Je weet concreet wat je te doen staat. Vergeet niet om alles in je werkboek te noteren! 

Stap 5 

Laat je geld voor je werken

Een belangrijk onderdeel van de Overvloedscirkel is investeren. Maar in wat ? En hoe? Na deze sessie heb je een complete overzicht op een simpel en duidelijk manier uitgelegd.

Community van gelijkgestemden.

Niet alleen voor tijdens de workshop maar ook erna. Je bent 1 van onze founding members. We streven om de community waardevol en overzichtelijk te maken en te houden. Niet in een facebookgroep (dat hebben we al, met meer dan 3400 leden op dit moment) maar een speciale platform voor zelfstandigen in de zorg met eigen app. Alle informatie die je als ambitieuze zelfstandige in de zorg nodig hebt op 1 plek. 

Wil je erbij zijn? Meld je nu aan!

Founding member prijs 

€ 5 inclusief btw 

workshop Het pad naar financiële onafhankelijkheid en vrijheid (introductie van de Overvloedscirkel) + community

arrow_drop_up arrow_drop_down