Voordat je je baan opzegt

Alles wat je moet weten om succesvol te ondernemen in de zorg

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Misschien twijfel je om te beginnen als zelfstandige in de zorg. Je weet dat je veel moet regelen maar je krijgt tegenstrijdige advies van anderen. Niet te vergeten de lieve goed bedoelde mensen om je heen die je het werken als zelfstandige afraden omdat ze bang zijn dat je een te grote risico neemt.


In dit webinar hebben we het over de 'real life' van de zelfstandige in de zorg, zonder te verbloemen en zonder te verdoemen. Aan het einde kies je zelf wat je verder wilt doen met de goede informatie.


Ben je net gestart als zelfstandige? Dan is dit webinar ook raadzaam, want dan kan je kijken wat je nog mist, of wat scherper kan.


Alles wat je moet weten om succesvol te ondernemen in de zorg 

No opt-in form has been selected
Your information is safe with us

Aduni Mariana

Mijn naam is Aduni Mariana. Oprichtster van 'Voor de ZZP'er in de zorg'. Voorheen ook zelf als ZZP'er werkzaam in de zorg. Met Aduni's move and care verleende ik zorg en beweging voor thuiswonende ouderen met dementie. Ik gaf ook workshops en lezingen over bewegen met dementie in Nederland, Curacao en Bonaire. 

Van collega's in loondienst en ook zzp-collega's kreeg ik vele vragen zoals "hoe word je ZZP'er?" en "hoe zit het met de belastingen" enzovoorts. Dat deel (belastingen en financiën) vind ik fundamenteel. 

Mijn missie is om jou te helpen naar financieel onafhankelijkheid (zoals jij dat ziet en wilt) in totale vrijheid. Vrijheid om te doen waar je zin in ziet en echt achter staat.

27 mei 2022

vrijdag

27-05-'22
21:00

Meld je gratis aan voor dit webinar en ontdek:


  • 5 tips voor je eerste inkomen als zelfstandige. 
  • Stap voor stap wat je allemaal moet regelen als zelfstandige. 
  • Voorkom dat je tijd , energie en geld weggooit. 
  • Hoe maak je de overgang van loondienst naar zelfstandige. 
  • Inclusief LIVE vraag- en antwoordsessie.

Meld je aan voor 13 mei 2022 om 21:00 

Als je niet kan, meld je toch aan. Je krijgt dan de opname via je email. 

No opt-in form has been selected
Your information is safe with us