Ondernemen in de zorg

Ondernemen in de zorg

Kies je voor ondernemen in de zorg? Dan zul je met veel verschillende aspecten van het ondernemerschap te maken krijgen. Je geniet van vrijheid en onafhankelijkheid. Je kunt je eigen werktijden bepalen en meer tijd doorbrengen met je gezin. Bij het ondernemen in de zorg komen ook nog diverse taken bovenop het uitvoeren van je zorgopdrachten. Je moet bijvoorbeeld zelf je opdrachten binnenhalen en je hebt meer verantwoordelijkheden over je financiën. ‘Voor de zzp’er in de zorg’ kan je helpen bij de verantwoordelijkheden die je krijgt als je gaat werken als zzp in de zorg. Met mijn eigen kennis van de zorg en van het ondernemerschap voorzie ik je van advies en begeleiding.

Vrijheid in het aannemen van opdrachten

Wanneer je gaat ondernemen in de zorg geniet je al snel van veel vrijheid. Dit brengt ook veel verantwoordelijkheden met je mee. Hoe ga je bijvoorbeeld voldoende opdrachten binnenhalen om voldoende inkomsten te genereren? Ik kan je ondersteunen bij het binnenhalen van opdrachten. Ben je net begonnen met het werken als zzp in de zorg? Dan kan ik je vanaf het begin begeleiden. Als je al even actief bent als ondernemer, kan ik je helpen bij het binnenhalen van nieuwe opdrachten binnen de zorgsector. Het doel is dat de opdrachten uiteindelijk vanzelf bij jou binnenkomen, zodat je een vaste toestroom hebt en kunt kiezen welke opdrachten je aanneemt. 

Ondernemen in de zorg


Financieel inzicht bij ondernemen in de zorg

Ondernemen in de zorg geeft je niet direct veel financiële rust. Bij het ondernemerschap wordt vaak meer financieel inzicht van je gevraagd dan normaal. Je kunt hiervoor een accountant of business-coach inhuren. Vaak heeft deze persoon echter geen uitgebreide kennis van de zorg en bijbehorende wet- en regelgeving. Bij ‘Voor de zzp’er in de zorg’ kan ik je leren hoe je met je financiën om moet gaan en hoe je als zzp in de zorg een uurtarief berekent en hoe je financieel inzicht krijgt. Ik ondersteun je, zodat je grip krijgt op je geld en weet wat je ermee kunt doen en wat je eruit kunt halen.Ondernemen in de zorg en stabiele inkomsten

Naast dat ik je help om de benodigde financiële kennis op te doen, reik ik handvatten aan om meerdere bronnen van inkomsten te creëren. Zo hoef je niet alleen je inkomsten te halen uit opdrachten die bestaan uit fysieke arbeid, maar kun je ook andere vaste inkomsten verwerven. Dit biedt je meer stabiliteit en de luxe om alleen de opdrachten aan te nemen waarbij je echt tot je recht komt.