Werken als zzp in de zorg

Werken als zzp in de zorg

Werken als zzp in de zorg brengt veel zorgen met zich mee. Vaak voelt het alsof je alles alleen moet oplossen. Bij ‘Voor de zzp'er in de zorg’ bied ik je persoonlijke begeleiding en ondersteuning in alle facetten van het ondernemerschap. Daarbij profiteer je niet van algemene tips die gelden voor ieder beroep, maar eerstehands kennis van de zorg en hoe je het beste kunt werken als zzp in de zorg. Ik kan je veel leren over het binnenhalen van opdrachten, efficiënt werken en het volledige financiële aspect van ondernemen. 

Gemakkelijk opdrachten binnenhalen

Geniet van de volledige vrijheid van werken als zzp in de zorg, zonder dubbel zo hard te hoeven werken. Ik kan je helpen om te beginnen met het binnenhalen van je eigen opdrachten. Wanneer je zelf opdrachten binnenhaalt, ben je niet afhankelijk van anderen en kun je opdrachten aannemen die jou echt aanspreken. Zo kun je jouw kwaliteiten echt tot hun recht laten komen. Ik kan je op weg helpen met het binnenhalen van opdrachten, zodat ze na verloop van tijd vanzelf binnenkomen. Daarnaast help ik jou ook als zzp in de zorg je uurtarief te berekenen die aansluit bij jouw opdrachten en werkwijze. 


Werken als zzp in de zorg


Werken als zzp in de zorg is meer dan fysieke arbeid

‘Voor de zzp’er in de zorg’ is er niet alleen om jou te ondersteunen met het managen van je zorgwerkzaamheden. Ik help je ook om meerdere bronnen van inkomsten te creëren, zodat je minder fysieke arbeid hoeft te verrichten. Dit is vooral met het oog op de toekomst, wanneer je mogelijk minder mobiel bent. Werken als zzp in de zorg houdt namelijk niet alleen in dat je opdrachten uitvoert in de zorg, maar ook dat je via andere wegen inkomsten ontvangt. 
Werken als zzp in de zorg

Werken als zzp in de zorg met financieel inzicht

Er zijn meer taken die je op je moet nemen om een succesvolle ondernemer te zijn. Werken als zzp in de zorg brengt een groot financieel aspect met zich mee. Dit betekent dat je voordeel kunt halen uit een goed financieel inzicht. Veel mensen die ondernemen in de zorg vertrouwen het financiële aspect toe aan de accountant. Deze persoon kan je vaak geen advies op maat geven gebaseerd op de zorg en de wetten en regelgevingen die komen kijken bij het ondernemen in de zorg. Met mijn hulp krijg je financieel inzicht en grip op je geld. Ik leer je hoe je meer uit je geld en onderneming kunt halen, zonder er harder voor te hoeven werken.