Zzp in de zorg uurtarief

Zzp in de zorg uurtarief

Ga je werken als zzp in de zorg? Dan is het vaak lastig om te bepalen wat je als uurtarief kunt vragen. Werken als zzp in de zorg tegen een uurtarief is voor specialisten binnen de zorg een aantrekkelijke vorm van werken. Veel mensen die ondernemen in de zorg vinden het alleen lastig om te bepalen wat ze willen vragen. Er zijn namelijk geen richtlijnen voor en je wilt ook geen opdrachtgevers afschrikken omdat je te duur bent. Ik richt me specifiek op zzp’ers in de zorg en help je hier graag bij.

Vooral wanneer je start als zzp in de zorg voor een uurtarief, kun je profiteren van de ondersteuning die ik bied. Ik ondersteun je op financieel gebied en bij de andere aspecten van het ondernemerschap.


Hoe bereken je als zzp in de zorg je uurtarief?

Het begint bij een overzicht van al je werkzaamheden. Als ondernemer in de zorg voer je namelijk meer taken uit dan de fysieke arbeid die bij je opdrachten hoort. Je moet je eigen opdrachten binnenhalen en veel administratieve werkzaamheden verrichten. Al je taken moet je doorberekenen in je uurtarief om zo al je kosten te kunnen dekken. De uren die je maakt voor het verwerken van je opdrachten en het maken van facturen en andere taken, ben je namelijk ook aan het werk. Ik kan je helpen om zoveel mogelijk rendement uit je verdiensten te behalen, zonder dat je uren aan administratieve taken spendeert waarvoor je niet betaald krijgt.

Zzp in de zorg uurtarief


Opdrachten binnenhalen als zzp in de zorg tegen een uurtarief

Ik help je om als zzp in de zorg je uurtarief te berekenen en veel andere taken te voltooien. Zo kan ik bijvoorbeeld helpen bij het binnenhalen van opdrachten, zodat ze uiteindelijk vanzelf binnenkomen en je niet actief op zoek hoeft te gaan. Om jou als zzp in de zorg je uurtarief zelf te leren bepalen, kan ik ook je financieel inzicht verbeteren. Zo kun je meer taken zelf uitvoeren en hoef je geen accountant of business-coach in te huren. 


Zzp in de zorg uurtarief

Profiteer van ervaring en kennis

Vaak heeft een externe partij weinig verstand van de gebruiken en wet- en regelgeving binnen de zorg. Ik kan je helpen met mijn uitgebreide ervaring als ondernemer in de zorg. Ik kan je ook ondersteunen bij het creëren van andere inkomsten, zodat je niet afhankelijk bent van enkel je opdrachten. Dit geeft je meer vrijheid en een stabiel inkomen. Ben je benieuwd wat ik voor je kan doen? Neem dan contact met me op voor een kennismakingsgesprek.